Naaldvilt voor automotive, maritiem en industrie

Als fabrikant, groothandel en ontwikkelaar voor de automotive industrie heeft Carmat B.V.  een groot assortiment naaldvilt geschikt voor allerlei toepassingen. Naaldvilt is de multifunctionele bekleding voor al uw ruimtes.
Zo hebben wij diverse soorten stretch naaldvilt, non-stretch naaldvilt, naaldvilt carpet  en outdoor naaldvilt in ons assortiment. 

 Voor vragen en/of stalen aanvragen, neem contact met ons op of vul het contact formulier in. 

Bekleden van uw auto

De bekleding van uw auto is aan vervanging toe? Dan bent u bij Carmat B.V. aan het juist adres.
Wij hebben een uitgebreid assortiment naaldvilt wat perfect geschikt is om uw auto opnieuw te bekleden.

- Heeft u nieuw vloertapijt nodig? Gebruik dan ons Multipile of Spectropile naaldvilt. Dit naaldvilt is uitermate geschikt voor intensief gebruik, is makkelijk te reinigen en is bestand tegen oliën en chemicaliën. Door deze eigenschappen is het de perfecte vloerbekleding voor uw auto.

- Gaat u uw kofferbak of wanden opnieuw bekleden? Gebruik dan ons Trunkliner, Capliner of SRO naaldvilt. Dit naaldvilt is ideaal om moeilijke vormen te bekleden, heeft een zachte luxe uitstraling en is bestand tegen schimmels en chemicaliën. Hierdoor is dit de ideale bekleding voor uw kofferbak en wanden. 

- Wilt u de hemel van uw auto bekleden met naaldvilt? Gebruik dan ons Trunkliner, Capliner of SRO naaldvilt. Dit naaldvilt ideaal om moeilijke vormen te bekleden, heeft een zachte luxe uitstraling, en is bestand tegen schimmels en chemicaliën. Tevens is de SRO ook zelfklevend te leveren. Hierdoor is dit de ideale bekleding voor uw kofferbak en wanden. Neemt contact op met Carmat B.V>  

Bekleden van uw boot

Ook voor een nieuw bekleding van uw boot bent u bij Carmat B.V. aan het juiste adres. Door een breed assortiment naaldvilt met een rot vaste en schimmel bestendige eigenschap hebben wij altijd een naaldvilt

 naar uw wens.

- Gaat u uw vloer op de boot vervangen? Gebruik dan ons Multipile of Spectropile naaldvilt. Dit naaldvilt is uitermate geschikt voor intensief gebruik, is makkelijk te reinigen en is bestendig tegen chemicaliën. Tevens is dit naaldvilt rot vast waardoor het goed bestand is tegen nattigheid. Hierdoor is dit naaldvilt perfect als vloermateriaal voor uw boot.

- Heeft uw wanden en hemel op de boot een nieuwe bekleding nodig? gebruik dan ons Geo of Stratos naaldvilt. Deze zijn specifiek geproduceerd voor de marine. Het is rot vast, Uv-bestendig, schimmel vast, pluist niet en is makkelijke te versnijden en te verwerken. Hierdoor is dit de ideale bekleding van uw wanden, hemelen panelen op de boot. 

 Andere toepassingen

- Gaat u hoedenplanken of dashboards bekleden? Ook daarvoor heeft Carmat B.V. geschikt naaldvilt. Voor deze toepassing gebruikt u onze Spectropile of Trunkliner naaldvilt. Dit naaltvilt is rekbaar, pluist niet, versnijd makkelijk en is ideaal om moeilijke plekken te bekleden. De Spectropile is een iets dikkere kwaliteit dan de Trunkliner waardoor er voldoende keuze en mogelijkheden zijn om voor u het perfecte resultaat te behalen. 

- Wilt u boxen of ruimtes bekleden met akoestisch materiaal? Ook dan is het naaldvilt van Carmat B.V. uitermate geschikt. Voor deze toepassing gebruikt u ons SRO of Ensemble naaldvilt. Dit naaldvilt is iets dikker en stugger waardoor ideaal is voor een akoestisch maken van een paneel, box of ieder andere ruimte die u maar wilt. Daarnaast heeft het naaldvilt een zachte luxe uitstraling en is het makkelijke te verwerken. 

- Gaat u schotten en wanden bekleden van uw (mini)bus? Daar heeft Carmat B.V. de perfecte oplossing voor.  Met onze Softtouche naaldvilt collectie heeft u een mooi zachte naaldvilt met een luxe uitstraling. Deze collectie heeft diverse brandcertificaten waardoor dit de oplossing is voor uw wanden en schotten. 

- Zoekt u een mooie naaldvilt rib tapijt voor uw (mini)bus? Ook daar heeft Carmat B.V.  de perfecte oplossing voor. Met een breed scala aan kleuren hebben wij altijd wel een mooie naaldvilt tapijt voor u. Dit naaldvilt heeft een harde backing van rubber of granulaat. Hierdoor verwerkt het makkelijk en heeft een mooie luxe uitstraling in uw (mini)bus.